Vapen

Bild_från_SYNK

Vapenförsäkring

I snart 20 år har Arctic sett till att tusentals jägare haft en extra trygghet om oturen skulle vara framme och vapnet skulle skadas. Vapenförsäkringen fungerar oavsett om du har en allrisk-/drulleförsäkring via din hemförsäkring eller om du saknar ett sådant tillägg. Saknar du allrisk-/drulleförsäkring eller får en skada under din självrisk i hemförsäkringen betalar du endast en självrisk om 500 kronor vid en skada. Om du har allrisk-/drulleförsäkring betalar du ingenting, då du får tillbaka din självrisk och eventuella avskrivningar av vapenförsäkringen. Vapenförsäkringen kompletterar med andra ord din hemförsäkring och ersätter hela självrisken och gjorda avskrivningar.

Vad gäller försäkringen

Försäkringen gäller i hela världen och vid resa utanför Sverige gäller försäkringen upp till 45 dagar.

Premie

Premien för försäkringen är 160 kronor för samtliga vapen med ett enskilt värde under 1 prisbasbelopp. För dyrare vapen vänligen kontakta oss för en offert.

Försäkra sitt vapen

För att teckna en vapenförsäkring klickar du här eller på knappen ”Teckna vapenförsäkring” ovan. Inom några dagar kommer du att få ditt försäkringsbrev per post. Fyller du i din e-post skickar vi ditt försäkringsbrev på e-post istället.

Så fungerar försäkringen

Försäkringen fungerar som ett komplement till din hemförsäkring.

Så fungerar vapenförsäkringen