FOT Förnyelse

Sveriges Fotterapeuters medlemsförsäkringar 2019

Det är snart dags att förnya försäkringarna för din fotvårdsverksamhet. Gällande försäkringsperiod gäller till och med 2019-05-31, därefter gäller försäkringen för perioden 2019-06-01 – 2020-05-31, förutsatt att du betalar premien inom utsatt tid.

Nytt för i år

  • Inför det nya försäkringsåret ber vi dig lämna upplysningar till oss elektroniskt.
  • Vi erbjuder fortsättningsvis autogiro, för att ansöka om det behöver du fylla i blanketten som skickas till dig tillsammans med försäkringsbrevet.
  • Vi kan nu erbjuda Sjukavbrottsförsäkring med två fasta ersättningsbelopp, 7 500 SEK
    respektive 10 000 SEK.
  • Vi erbjuder nu alla medlemmar att köpa ett DNA-kit för att förebygga risken för inbrott,
    klicka här för att läsa mer.

Elektronisk förnyelseblankett
För att undvika att du är underförsäkrad inför nya försäkringsåret, med följden att försäkringsersättningen minskas eller helt uteblir vid en eventuell skada måste du fylla i uppgifterna nedan. Uppgifterna ska vara oss tillhanda senast 19 april 2019 eftersom uppgifterna ligger till grund för ditt nya försäkringsbrev som du får i början av maj 2019.

Uppmaning och påminnelse!

Om du har anställd personal (fotterapeut, zonterapeut eller massageterapeut) måste du anmäla dessa till oss för att din behandlingsskadeförsäkring ska gälla även för dem.

För mer information om behandlingarna som omfattas av behandlingsskadeförsäkringen klicka här.
Tilläggsbehandlingar (mer avancerade behandlingar) kräver ett tillägg för att behandlingsskadeförsäkringen ska gälla. Tilläggsbehandlingarna kostar endast 200 kr per år oavsett om ni utför en eller flera av behandlingarna. Laserterapi LLLT, Resonans Sensei behandling, Öronakupunktur, Medicinsk Handvård, Massageterapeut och Andullationsmadrass kostar däremot 250 kr styck.

Om du har en företagsförsäkring, utöver din behandlingsskadeförsäkring, behöver din lokal uppfylla skyddsklass 1.

För mer information om försäkringarna du kan teckna genom Sveriges Fotterapeuter klicka här.
Vid övriga frågor kontakta vår kundtjänst på telefonnummer 08 746 05 60.


 FYLL I NEDANSTÅENDE
Genom att klicka på Skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår dataskyddspolicy som du hittar på föregående sida. Det är en viss fördröjning så klicka bara en gång och vänta på att du får en bekräftelse på skärmen (c:a 5 sekunder)


 

 

laddar formulär...