PN Jakt

PN Jakt – vapenförsäkring

I snart 20 år har Arctic sett till att tusentals jägare haft en extra trygghet om oturen skulle vara framme och vapnet skulle skadas. När du köper ett vapen från PN Jakt ingår det en kostnadsfri 6-månaders vapenförsäkring, som du sedan kommer att få ett erbjudande om att förlänga årsvis.

PN Jakts vapenförsäkring fungerar oavsett om du har en allrisk-/drulleförsäkring via din hemförsäkring eller om du saknar ett sådant tillägg.
Saknar du allrisk-/drulleförsäkring eller får en skada under din självrisk i hemförsäkringen betalar du endast en självrisk om 500 kronor vid en skada. Om du har allrisk-/drulleförsäkring betalar du ingenting, då du får tillbaka din självrisk och eventuella avskrivningar av vapenförsäkringen. Vapenförsäkringen kompletterar med andra ord din hemförsäkring och ersätter hela självrisken och gjorda avskrivningar.

Var gäller försäkringen

Försäkringen gäller i hela världen och vid resa utanför Sverige gäller försäkringen upp till 45 dagar.

Premie

Årspremien för försäkringen är endast 160 kronor för samtliga vapen med ett enskilt värde
under 50 000 kronor. För vapen med ett enskilt värde mellan 50 001 – 250 000 kronor vänligen fyll i vapnets värde (inkl. riktmedlet) nedan för att se aktuell årspremie. För vapen överstigande 250 000 kronor vänligen kontakta oss för en offert.

Vapnets värdeUppskattad årspremie

Så fungerar försäkringen

Försäkringen fungerar som ett komplement till din hemförsäkring.

Så fungerar vapenförsäkringen