Scandinavian Safe

Scandinavian Safes vapenförsäkring

När du köper ett vapenskåp från oss på Scandinavian Safe ingår det förutom 5 års garanti på själva skåpet även en kostnadsfri 6-månaders vapenförsäkring som gäller för hela din vapengarderob upp till 6 vapen. Försäkringen är en allriskförsäkring och gäller tex om du tappar ditt vapen så att det skadas. När försäkringen löper ut kommer du att få ett erbjudande om att förlänga den årsvis.

Scandinavian Safes vapenförsäkring fungerar oavsett om du har en allrisk-/drulleförsäkring via din hemförsäkring eller om du saknar ett sådant tillägg. Om du har allrisk-/drulleförsäkring betalar du ingenting för skadan, då du får tillbaka din självrisk och eventuella avskrivningar av vapenförsäkringen. Vapenförsäkringen kompletterar med andra ord din hemförsäkring och ersätter hela självrisken och gjorda avskrivningar. Saknar du allrisk-/drulleförsäkring eller får en skada under din självrisk i hemförsäkringen betalar du endast en självrisk om 500 kronor vid en skada.

Var gäller försäkringen
Försäkringen gäller i hela världen och vid resa utanför Sverige gäller försäkringen upp till 45 dagar.

Premie
När det är dags att förnya försäkringen ligger årspremien på endast 160 kronor för samtliga vapen med ett enskilt värde under 50 000 kronor. För vapen med ett enskilt värde mellan 50 001 – 250 000 kronor vänligen fyll i vapnets värde (inkl. riktmedlet) nedan för att se aktuell årspremie. För vapen överstigande 250 000 kronor vänligen kontakta oss för en offert.

 
Vapnets värdeUppskattad årspremie

Så fungerar försäkringen
Försäkringen fungerar som ett komplement till din hemförsäkring.

Så fungerar vapenförsäkringen