SHR Förnyelse

SHR_logga_hemsida

SHR Förnyelseblankett 2019

Elektronisk förnyelseblankett
Fyll i formuläret så slipper du skicka in blanketten per post.

För att undvika att du är underförsäkrad inför nya försäkringsåret, med följden att försäkringsersättningen minskas eller helt uteblir vid en eventuell skada måste du fylla i uppgifterna nedan. Uppgifterna ska vara oss tillhanda senast 18 februari eftersom uppgifterna ligger till grund för ditt nya försäkringsbrev som du får i början av mars 2019.

För att dina anställda ska omfattas av din behandlingsskadeförsäkring måste du uppge namn, personnummer, sysselsättningsgrad samt yrkesroll för varje anställd (hudterapeut, nagelterapeut, fransstylist, akupunktör, medicinsk fotvårdsspecialist, massageterapeut, spaterapeut, zonterapeut eller frisör).

För mer information om behandlingarna som omfattas av behandlingsskadeförsäkringen samt anställd personal klicka här.

Din behandlingsskadeförsäkring gäller inte för anställda som inte blivit inrapporterade till oss. Auktoriserade hudterapeuter som är medlemmar i SHR kommer att stå noterade på intyget som bekräftar gällande behandlingsskadeförsäkring.

Uppmaning och påminnelse!
Om du har en företagsförsäkring, utöver din behandlingsskadeförsäkring, ska du ha fått ett SmartDNA-kit utskickat till dig under hösten. Sätt upp dekalerna omgående om du inte har gjort det. Detta är en förebyggande åtgärd och minimerar risken för inbrott. För mer information besök SmartDna.

För mer information om försäkringarna du kan teckna genom SHR klicka här. Vid övriga frågor kontakta vår kundtjänst på telefonnummer 08 746 05 60.

 


 

 

laddar formulär...